Activiteiten en Aanbiedingen

CLUBTRAINING

BIRDY, EAGLE, ALBATROS EN KINGS & QUEENS

Golfclub Cromstrijen presenteert drie verschillende club trainingen die je de mogelijkheid geven om meer uit het golfspel te halen en daardoor meer plezier en resultaat te beleven. Het moderne trainingsprogramma wordt op jouw niveau aangepast. Minder missers en je gaat beter en constanter spelen. Het trainen in een groep en het onderscheidende lesprogramma staan absoluut garant voor veel plezier, gezelligheid, verbetering en kwaliteit van het golfspel! Dit is een training voor iedereen die golf leuk vindt,  ongeacht niveau of leeftijd. En trainen in een kleine groep geeft gezelligheid en teamgeest. Het programma wordt omlijst door een aantal golfgerelateerde evenementen.

BIRDIE HCP 54-36

Deze trainingen zijn ideaal voor de golfschoolverlaters en beginnende golfers die wat meer plezier aan het spel willen beleven en hun niveau snel willen verbeteren.

EAGLE HCP 36-20

Bedoeld voor de serieuzere golfers die hun Hcp flink willen verlagen, en qualifying wedstrijden of competitie willen gaan spelen.

ALBATROS HCP 20-10

Hier ga je op weg naar echt goed golfen. Ook op moeilijker (buitenlandse)banen kun je hiermee goed uit de voeten. Het effect van deze training is optimaal als je ernaast ook nog zelf een uurtje per week traint op de verschillende spel onderdelen.

KINGS & QUEENS GOLFERS VAN 60+ JAAR

Er is geen Hcp aan deelname verbonden. Hier ligt de nadruk 100% op meer spelplezier. Weg met die blabbers, hazennaaiers en verloren ballen. Mooie rechte ballen slaan. chippen tot vlak bij de vlag, in één keer uit de bunker, en nooit meer dan een twee put. Zo compenseer je ook het verlies aan afstand dat iedereen vanaf deze leeftijd ervaart. Je behoudt je spelplezier en verlaat elke keer met een tevreden gevoel de laatste hole. Een echte Happy Golfer dus. En echt iedereen kan dit bereiken ongeacht leeftijd.

IN DEZE TRAININGEN SPECIALE AANDACHT VOOR:

  • Goed balcontact voor constante afstanden en kort spel
  • Voorbereiding van de slag
  • Tactische benadering van de hole
  • Eigen fouten herkennen en snel verhelpen
  • Concentreren en ontspannen, plezier en genieten
  • Voorbereiding, eten en drinken, blessures voorkomen
  • Gezellig, Sportief en met veel plezier spelen
  • Materiaal aangepast aan niveau, ambities, fysiek en leeftijd

TARIEVEN

€ 99,00 p.p.  Groepen van 4 t/m 6 personen

AANMELDEN OF MEER INFORMATIE

Neem  contact op met Paul Green

Comments are closed